DefiSign Life Online

Get connected. Be prepared. Save a life.

De Defisign Life Online is de toekomst van AED’s. Het toestel wordt geleverd met een Online verbindingsfunctie via LifeDataNet G2. Hierdoor beschikt je over real-time data. Je bent dus altijd op de hoogte en komt nooit voor verrassingen te staan. Uiteraard met 10 jaar garantie!

10 jaar garantie!

Onze AED is gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten. Een garantietermijn van 10 jaar is dan ook vanzelfsprekend. Uniek in de AED-markt.

Plug & Play

Zodra de batterij in de AED wordt geplaatst, zal het toestel automatisch verbinding maken. De AED is direct klaar voor gebruik.

Online via LifeDataNet G2

De Online AED maakt verbinding via het stabiele G2 netwerk. Er hoeft geen gebruikt gemaakt te worden van wi-fi of internet.

Automatische status updates

Zodra er connectie is gemaakt met het LifeDataNet, zal de Online AED weekelijks een zelftest uitvoeren en hiervan automatisch een update sturen per e-mail.

Remote software updates

Zodra er software updates beschikbaar zijn, zullen deze automatisch uitgevoerd worden via LifeDataNet. De Online AED hoeft hiervoor niet opgestuurd te worden.

Meertalig

Geleverd met 3 verschillende talen. Diverse combinaties zijn mogelijk.

De AED van de toekomst

Zodra er een connectie gemaakt is met het LifeDataNet, ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie en updates van de AED. Software updates en data imports kunnen eenvoudig zelf uitgevoerd worden. En dat allemaal zonder de AED aan te raken!

Defisign Life Online = Plug & Play

Zodra de batterij in de AED wordt geplaatst, zal het toestel automatisch verbinding maken . De AED is direct klaar voor gebruik.


Het toestel maakt verbinding via het stabiele G2 netwerk. Er hoeft geen gebruikt gemaakt te worden van wi-fi of internet.

Van baby tot volwassene

Voor de reanimatie van een baby of een kind (tot 25 kg) moeten speciale kinderelektroden worden gebruikt. Deze kunnen aan de achterzijde van de AED worden opgeborgen. Bij gebruik van deze elektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het lichaam van het kind.
Hierdoor is de DefiSign Life AED inzetbaar voor iedere doelgroep; van baby tot volwassene.

Everyone can save a life with DefiSign

DefiSign Life Online

Get Connected. Be Prepared. Save a life.